Karijera u NPS-u

Oslobodi svoj potencijal

 
 
 

Karijera u NPS-u

Oslobodi svoj potencijal
 
 
 

N(e) P(revaziđeni) S(mo)

Zašto je NPS pravi izbor za vas?

Uvek smo otvoreni za nove ideje i ljude koji mogu da doprinesu našem daljem razvoju i uspehu. Ako posedujete visok nivo odgovornosti, sposobnost i volju da radite u neformalnom okruženju, krase vas visoka lična motivisanost, prilagodljivost i smisao za timski rad, posedujete dobro znanje engleskog jezika (govor i pismo) i vozačku dozvolu (B), na pravoj ste adresi.

Negujući timski duh i pozitivnu atmosferu, nastojimo da stvorimo podsticajan i kreativan ambijent u kome svaki pojedinac, kroz intenzivnu saradnju sa kolegama i klijentima, ima sve uslove za optimalan profesionalni razvoj i usavršavanje i, ne ugrožavajući pri tom sopstvene ambicije i individualnost, daje pun doprinos uspehu tima.

Mi brinemo o našim zaposlenima. To su ljudi koji čine da svi budemo ponosni na priču koju stvaramo.

999 +
Zaposlenih
999 +
Godine iskustva
999 +
Realizovanih projekata
999
Prosečan broj godina provedenih u NPS-u

OTVORENE POZICIJE

Ozbiljno, pouzdano, savremeno i dobro postavljeno poslovno rešenje postaje imperativna opcija poslovanja. Uz to, nužno je da rešenje bude fleksibilno, da se lako i brzo prilagođava svakodnevnim promenama i zahtevima, da održavanje bude kvalitetno, dostupno... Takva rešenja i usluge nudimo i zato brzo rastemo i mnogo radimo.

Najčešeće tražimo programere (pozicija ERP Developer) i konsultante (ERP Consultant).

Ukoliko želite da nam se pridružite, budite proaktivni - preuzmite inicijativu, kontaktirajte nas, predstavite se, pošaljite CV, predložite... i zauzmite slobodnu poziciju i pre no što bude objavljena na ovim i drugim stranicama. Kontakt formu naći ćete u nastavku.

ŽELITE DA RADITE U NPS-u?

POŠALJITE NAM SVOJ CV I BIĆETE OBAVEŠTENI
KADA SE OTVORE POZICIJE KOJE MOGU DA VAM BUDU INTERESANTNE

 

Željena pozicija

Stručna sprema

Oblasti poslovanja

Priloži CV i Motivaciono pismo