O NAMA

Balans kojem težimo i koji godinama unazad održavamo čini da se mladost, iskustvo, individualnost i posebnost naših zaposlenih, kada su u pitanju poslovna (ERP) rešenja iz porodice Microsoft Dynamics i njima srodna i kompatibilna rešenja, prirodno integriše i transformiše u snagu, stručnost i profesionalnost naših timova.

Zato i jesmo tim iskusnih profesionalaca koji je spreman da se izbori sa svakim izazovom.

Znanja i iskustva, koja smo od osnivanja (1996 u Ljubljani / 2003 u Beogradu) usvajali, sticali i nesebično delili, učinila su da godinama unazad budemo Microsoft Gold Certified Partner i jedan od vodećih Microsoft Dynamics partnera u zemlji i regiji. ERP i BI - to smo mi!.

Zahvaljujući posvećenosti i ekspertizi naših zaposlenih, bliskoj saradnji sa klijentima i upotrebi najnovijih tehnoloških dostignuća već godinama implementiramo rešenja koja transformišu poslovanje i prave razliku.

Dobrodošli u NPS!

MISIJA
Zaposleni - Razvijamo ljudski potencijal. Otvoreni smo za ideje i ljude koji nas mogu učiniti boljima.
Klijenti - Obezbeđujemo efikasnost i omogućavamo uspešnost.

VIZIJA
Biti uspešno preduzeće, a svoj uspeh meriti zadovoljstvom svojih zaposlenih i klijenata.

VREDNOSTI
Fokusiranost na uspeh.

999
Godina
999 +
Projekata
999 +
Klijenata
999 +
Zaposlenih

NAŠE PUTOVANJE

 • February 2023

  SAGA, većinski vlasnik NPS d.o.o. Beograd, je postala deo kompanije Noventiq, koja je vodeći dobavljač rešenja i usluga za digitalnu transformaciju i sajber bezbednost za tržišta u razvoju.

 • Novembar 2015

  Saga je, u ime NFG, postala većinski vlasnik kompanije NPS d.o.o. Beograd.

 • Mart 2014

  Sa "Microsoft Convergence" smo se vratili sa "2014 Customer Excellence Award".

 • Jul 2011

  Prvi smo partner iz Srbije koji je samostalno ispunio uslove za prijem u "Microsoft President's Club for Microsoft Dynamics"!

 • Novembar 2010

  "ERP Globe Trotter 2010 Award" - Best Partner for New Customer Sales. Najbolji smo u prodaji i 3. ukupno u CEE.

 • Jul 2010

  NPS grupa postala član elitnog kluba - "President Club for Microsoft Dynamics 2010".

 • Jul 2009

  Godina u kojoj smo "Microsoft NAV & BI Partner of the Year" u CEE. Priznanja za NAV Express i BI4Dynamics.

 • Jul 2008

  NPS je Microsoft partner godine za BI u CEE. Veliko priznanje za BI4Dynamics!

 • April 2007

  Rebrendiranje II. Rastemo i razvijamo se. Menjamo boje - gradimo novi identitet!

 • Mart 2005

  Prvo rebrendiranje - postajemo "KUĆA POSLOVNIH REŠENJA".

 • Decembar 2003

  Krećemo! NPS d.o.o. Beograd počinje sa radom. Adresa današnja. Broj zaposlenih: 5!

 • Maj 1996

  Dva mladića i počinje naša priča - osnovan je NPS d.o.o. Ljubljana! Fokus: Navision, pre svega.

O TIMU

Iza svakog rezultata stoje ljudi. Oni koji svakodnevno daju doprinos da bi kompanija u kojoj rade napredovala i ostvarivala svoje ciljeve.

Bez obzira na to da li ih možete videti kada predstavljaju lice kompanije ili kreiraju nove, inovativne proizvode daleko od očiju javnosti, zajedno stvaraju uspešne priče.

Kada kompanija ume da prepozna njihov značaj, zaposleni će se uvek truditi da je učine boljom.

Upoznajte ljude i timove koji čine NPS!

MENADŽMENT TIM

NPS

MENADŽMENT TIM

NPS

Dobri timovi postaju još bolji kada se udruže.

Imajući u vidu upravo ovu misao SAGA, većinski vlasnik NPS d.o.o. Beograd, je od februara 2023. godine postala deo kompanije Noventiq, koja je vodeći dobavljač rešenja i usluga za digitalnu transformaciju i sajber bezbednost za tržišta u razvoju.

Noventiq, čije je sedište u Londonu, trenutno ima preko 75.000 kupaca i 5.700 zaposlenih u skoro 60 zemalja širom sveta. Od oktobra 2021. Noventiq posluje i na Londonskoj berzi.

U skladu sa našim vrednostima "IT’s not about technology, IT’s about people“ nastavljamo da vrednujemo znanje i ekspertizu i u sticanju istog podržavamo naše zaposlene. Sva stečena iskustva implementiramo u inovativna rešenja koja redefinišu poslovanje velikog broja klijenata širom regiona - a sada kao deo kompanije Noventiq, i širom sveta.

Više o kompaniji Noventiq možete pročitati na https://noventiq.com/

PARTNERI

[kswr_modalanything mdlany_trigger_type=“button“ mdlany_modalw=“800″ mdlany_modalh=“800″ mdlany_background=“#ffffff“ mdlany_close_color=“#ed2121″ mdlany_close_bg=“#c1c1c1″ mdlany_btn_align=“center“ mdlany_btn_width=“250″ mdlany_btn_height=“50″ mdlany_btn_bg=“{„type„:„color„,„color1„:„rgba(249, 56, 34, 1)„,„color2„:„#111„,„direction„:„to left„}“ mdlany_btn_border_radius=“4″ mdlany_paddings=“padding-top:20px;padding-bottom:20px;padding-left:20px;padding-right:20px;“ mdlany_tgr_imagemargin=“margin-top:0px;margin-bottom:0px;“ mdlany_btn_txt=“LISTA SERTIFIKATA“ mdlany_btn_default_style=“0″ mdlany_btn_full_width=“false“ mdlany_btn_margins=“margin-top:0px;margin-bottom:0px;“ mdlany_btn_paddings=“padding-left:0px;padding-right:0px;“ mdlany_btn_ftsize=“font-size:15px;“ mdlany_btn_ftstyle=“font-family:Inherit;font-weight:inherit;“ mdlany_btn_bxshadow_enabled=“no“]
[/kswr_modalanything]